Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus geeft Evangelische gemeente De Brandaris gehoor aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.
 
De Brandaris gelast de zondagsdiensten af tot en met in elk geval 29 maart.
 
Wel willen we de zondagochtend(en) de kerk open stellen voor mensen die gebed of pastorale zorg willen. Daarbij willen we strikt de richtlijnen hanteren van het RIVM m.b.t. de persoonlijke omgang: geen handen schudden, regelmatig je handen wassen, hoesten en niezen in je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken. 
Kwetsbare groepen (ouderen en andere risicogroepen) willen we verzoeken om deze zondag niet te komen. Ook als je verkouden, grieperig, koortsig en/of hoesterig bent of keelpijn hebt, vragen we je om niet te komen. 
 
Wie niet komt en toch gebed en/of ondersteuning zou willen, kan desgewenst ook contact opnemen (bijv. via mail of app) met iemand van het pastoraal of gebedsteam.
 
We wijzen graag op het preekarchief, waar je oudere preken kunt beluisteren en waar we iedere zondag een nieuwe overdenking hopen te plaatsen.