Volwassenen

In de Brandaris zijn in totaal zo’n 20 huiskringen. Veel gemeenteleden van de Brandaris, maar ook mensen van buiten de Brandaris, zijn verbonden aan een van deze kringen. Een huiskring is een kleine groep mensen die bij elkaar samenkomt om te groeien in het geloof, met elkaar de bidden en met elkaar op te trekken. In de huiskringen staat persoonlijke ontmoeting rondom de bijbel en meeleven centraal. Dit is mogelijk doordat de groepen klein zijn.
De huiskringen zijn verdeeld over de stad- en regiogemeenten. In de samenstelling van de huiskring wordt rekening gehouden met de woonplek van de kringleden, zodat de reisafstand geen belemmering vormt.
Er zijn verschillende soorten kringen. Sommige kringen eten vooraf met elkaar, andere zijn meer gericht op studie en weer anderen op het bespreken van de basis van het christelijk geloof. Ook is er een kring voor 20+, een kring voor ouderen en een vrouwenkring. De dag en het tijdstip waarop de kringen samenkomen verschilt. De meeste kringen komen om de week op woensdagavond samen.
Meer informatie over de verschillende kringen is te krijgen bij de informatiehoek in de foyer van ons kerkgebouw of via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.